Ældre

Den ældre patient

Mange tror, at det at blive ældre også automatisk medfører, at man får mere ondt i muskler og led, nedsat bevægelighed og måske også nedsat gangdistance. Mange ældre får også at vide, at der ikke kan gøres noget ved deres slidgigt i f.eks. hofter og knæ, og at kun smertestillende medicin og måske operation er løsningen. Men sådan behøver det ikke at være!

En kiropraktor kan ikke fjerne slidgigt, men kan ved manuel behandling skabe mere mobilitet i led, så bevægelse af nakke, ryg, hofter osv. ikke medfører den samme smerte.

Nogle tror, at kiropraktisk behandling er for voldsom for led og knogler hos den ældre patient, men kiropraktoren tager altid udgangspunkt i patientens alder og tilstand inden det besluttes, hvilken behandling, der vil være den bedste for patienten, ung som gammel.

Hos Kiropraktisk Klinik Vejen ser vi alle typer patienter fra 0 til 100 år. Ved det første besøg får du optaget din sygehistore, lavet en grundig undersøgelse af din kiropraktor og måske foretaget en røntgenundersøgelse her på klinikken. Herefter modtager du den behandling der findes relevant, f.eks. manipulationsbehandling af led og bløddelsbehandling af muskler samt råd, vejledning og information.

Vi opfordrer tit til træning, da forskning viser, at træning har god effekt i forhold til at reducere muskel- og ledsmerter. Desuden er træning en god forebyggende faktor for at undgå tilbagefald efter endt behandlingsforløb hos kiropraktoren.
Hos Kiropraktisk Klinik Vejen hjælper vi dig gerne i gang enten med enkelte øvelser, målrettet, personligt træningsprogram hos vores fysioterapeut, eller som deltager på et af vores træningshold. Desuden har nogle patienter gavn af at komme til regelmæssig kontrol hver 4.-8. uge hos en kiropraktor, både for at vedligeholde bevægelsen af leddene og for at kunne opretholde deres træningen og aktivitet i dagligdagen.

Scroll til toppen