Ultralyd

Hurtig ultralydsundersøgelse

Ved kiropraktorerne i Vejen tilbyder vi ultralydsundersøgelse af skulder, albue, håndled, hånd, hofter, knæ, ankel og fod med sygesikringstilskud.

Ultralydsscanning er velegnet til undersøgelse af det bløde væv for at diagnostisere, fx bursitter, seneruptur, carpaltunnelsyndrom, tenosynovitter, ledbåndslæsioner, hælsporer, løberknæ, springerknæ og achillestendinitter etc. Ultralydsundersøgelsen er et supplement til den øvrige udredning i praksis.

Vi modtager patienter både med og uden henvisning fra læge, kiropraktor eller fysioterapeut. Patienten vil typisk blive tilbudt en tid indenfor 48 timer og beskrivelse af scanningen vil blive tilsendt indenfor 5 dage efter undersøgelsen er foretaget.

MED HENVISNING – der skal indeholde en objektiv undersøgelse af det pågældende led. Vi laver en ultralydsundersøgelse og returnerer beskrivelsen til henviser og egen læge. Patienten sendes derefter tilbage til henviser, der skal varetage det videre behandlingsforløb. Patientens egenbetaling udgør 392,90 kr. (følger sygesikringstaksten).

UDEN HENVISNING – dvs uden objektiv undersøgelse fra anden faggruppe. Vi foretager en objektiv undersøgelse, laver ultralydsundersøgelsen og sender beskrivelsen til egen læge. Vi henviser derefter til relevant behandling/udredning. Patientens egenbetaling udgør 578,42 kr. (følger sygesikringstaksten).

Henvisning sendes via edifact til 5790000228805.

Ved spørgsmål kan klinikken kontaktes på 75 36 40 44.

Kiropraktor Lonni Mauritzen

Uddannelsen:

Vi har en kiropraktor med den 1 årige ultralydsuddannelse under ledelse af Lars Bolvig, overlæge på radiologisk afdeling, Århus Sygehus. Uddannelsen består bla. af 300 superviserede scanninger og eksamen. Læs mere på DSKKB
Scroll til toppen